november 9, 2019 Door admin Uit

Verenigde straten van amsterdam

Natuurlijk IJburg gekozen als één van de vijf meest verenigde straten

De Verenigde Straten van Amsterdam
Marinus legt uit…

Natuurlijk IJburg is, volgens een jury gekozen uit 53 inzendingen, één van de vijf Meest Verenigde Straten van Amsterdam . Wij zijn natuurlijk enorm blij met alles dat op IJburg gebeurt waar wij inderdaad een flink steentje aan bijdragen, maar weten ook dat IJburg en Amsterdam de leukste plekken op aarde zijn als nóg meer mensen mee gaan doen. Daarom zijn we ook zo blij met het Ma.ak020-akoord dat we in Amsterdam onderling en met het stadsbestuur afsluiten. 

  • De meest Verenigde Straten van Amsterdam in 2019
  • Marinus neemt een mooie bedrag mee terug naar IJburg
  • De meeste Verenigde Straten van Amsterdam op een rij

Ook Natuurlijk IJburg onderschrijft het Ma.ak-akkoord: Zaterdag 9 november werd het Maatschappelijk Akkoord van Ma.ak020 gepresenteerd en ondertekend door o.a. wethouder Groot Wassink. Een belangrijke mijlpaal voor samenwerking en cocreatie in de stad. Het is een akkoord met afspraken en acties opgesteld met hulp van honderden Amsterdammers. Van maatschappelijke initiatiefnemers, stadmakers, politiek en gemeente tot bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. Dit akkoord versterkt en moedigt het (mede) eigenaarschap en zeggenschap van Amsterdammers aan bij de ontwikkelingen in hun buurt.
Doel van Ma.ak020: Amsterdammers beter in staat stellen samen een inclusieve, gezonde, eerlijke en innovatieve stad te maken. In het akkoord staan afspraken die het eigenaarschap en zeggenschap van Amsterdammers verder verstevigen.

Deel dit bericht of deze pagina...