Kooplokaal CSIJ


logo-csij

Kooplokaal CSIJ is onze winkel waar lokale producten en diensten worden verkocht. Momenteel hebben wij geen eigen pand.

16 maart 2019: Een aantal van onze deelnemers staan op de Strandmarkt van Lolaland (Haas&Popi-Strandmarkt)

1/2 december 2018: We zijn aanwezig op het openingsweekend van LOLALAND!

15 mei 2018: Vandaag al weer onze laatste dag in voormalig cafe Ed aan de haven… we pakken onze biezen en weten nog niet waar we ooit weer terecht gaan komen…

6 april 2018: ONZE COLLECTIVE STORE IJBURG (CSIJ) GAAT WEER OPEN! Het is wel zeer tijdelijk en we hebben daarom besloten om een paar koopdagen organiseren. Aanstaande zondag 22 april is de eerste! Van 12.00 tot 19.00. Het wordt prachtig weer, dus goed toeven aan de haven! Lees ook dit leuke stukje in het IJburger Nieuws.

9 april 2017: Woongemeenschap Vrijburcht bestaat 10 jaar op zondag 9 april 2017 en en dat wordt gevierd met een OPEN DAG met muziek, eten, huizen die je kan bekijken en een markt met lokale ondernemers van CSIJ!

1 maart 2017: We zijn gestart met digitale verkoop via Facebook; om onze bestaande klanten niet kwijt te raken en nieuwe klanten te vinden, verkopen we via KoopLokaal IJburg. Tik maar in op Facebook en word lid en zie ons groeiende aanbod. Volgens dezelfde uitgangspunten als altijd: het stimuleert de lokale economie, is creatief, sociaal en zo duurzaam mogelijk.

31 december 2016: Na twee jaar is onze winkel CSIJ (Collective Store IJburg) gesloten. Sinds december 2016 verkopen en exposeren we op diverse plekken. Zoals in het cafeetje van de biologische winkel Biolicious in het winkelcentrum op IJburg.

25 november 2016: CSIJ on the move: We staan in het IJburger Nieuws! Momenteel hebben wij geen eigen pand en poppen wij op op events en bij andere ondernemers.

Zoals op het kerstmarktje op 17 december in het Papieratelier van Janine Vos de Mooij, Doggerstraat 5.

foto-papieratelier

Kerstmarktje Papieratelier Doggerstraat 5 Steigereiland-Noord

Collective Store IJburg; dé cadeauwinkel van IJburg. Een lokale winkel ter promotie van de lokale economie op een sociale, creatieve en duurzame manier. Een twintigtal kleine ondernemers uit de buurt vormt een community samen met vrijwilligers en mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Met dank aan Achmea, eigenaar van de 3 winkelpanden in het winkelcentrum op IJburg waar wij 2 jaar lang hebben gebivakkeerd. Op zondag 27 november namen we feestelijk afscheid van dit pandje omdat het verhuurd is aan een ijzerwinkel. Waar we hierna heen gaan weten we nog niet. Volg en like ons via facebook.

Ons Repaircafé, iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur, is verhuisd naar de Flexbieb. U kunt gratis uw kapotte apparaten laten nakijken. Vrijwillige bijdrage is meer dan welkom. We willen in de toekomst starten met de Repair Service, reparatie bij u op locatie.

Kijk naar dit leuke filmpje dat gemaakt is op 24 november 2015, op onze eerste locatie, IJburglaan 559:

Deel dit bericht of deze pagina...